Voorbeeld uitnodiging feest

Wil jij een voorbeeld uitnodiging feest? Ik zal hier een artikel over schrijven hoe je een goede uitnodiging maakt. Een voorbeeld uitnodiging feest is erg handig. Een voorbeeld uitnodiging feest is handig om eerst te maken voor je de werkelijke uitnodiging verstuurd.

Voorbeeld uitnodiging feestVoorbeeld

Heb jij zin in een gezellig feestje met vrienden, een leuke sfeer en lekkere drankjes? Komende zaterdag hou ik zo’n feest en ik wil dat jij erbij bent! Het is een themafeest, met als thema: black and white (jouw feest hoeft natuurlijk niet per se een thema te hebben en kan ook alleen voor de gezelligheid zijn).

Ik verzorg de drankjes, en zou graag willen weten wat jullie allemaal zouden willen drinken omdat dit handig is met inkopen doen. Daarnaast verzorg ik natuurlijk lekkere hapjes (Tips nodig? Check deze site!). Het feest begint om 20:30 en zal duren tot ongeveer 02:00.

De locatie van het feest is gewoon bij mij thuis. Het adres is (bijvoorbeeld) Stationsstraat 38, in Groningen. Als je dat niet weet te vinden kun je mij altijd bereiken op 06-……!

Ik hoop jullie allemaal te zien en hoor graag of jullie komen zodat ik ervan uit kan gaan hoeveel mensen er aanwezig zijn.

Tips

Zorg dat je adres duidelijk in de uitnodiging staat, en of je zelf de drankjes/eten verzorgt. En zorg ook dat de e-mail (of brief) alleen terecht komt bij de mensen van wie je dit wil! Dit was een voorbeeld uitnodiging feest.