Voorbeeld uitnodiging vergadering

In onderstaand voorbeeld uitnodiging vergadering zie je hoe je een uitnodiging voor een vergadering maakt.

Voorbeeld uitnodiging vergaderingVermeld altijd:

  • het onderwerp;
  • de datum en het tijdstip;
  • de locatie.

Voorbeeld uitnodiging vergadering

Geachte heer/mevrouw,

Graag nodigen wij u uit voor de algemene vergadering van gymnastiekvereniging Be Fit.

De vergadering wordt gehouden op dinsdag 29 november a.s. in de sporthal aan de Germanenlaan 6 in Apeldoorn. We beginnen de vergadering om 19.30 uur met een lezing van Rintje Ritsma. In de bijlage vindt u de agenda met daarop de punten die we gaan bespreken.

Kunnen we rekenen op uw komst? We sluiten de avond rond 21.00 uur af met een hapje en een drankje. Graag tot dinsdag 29 november!

Met vriendelijke groet,

Monique Sluiter
Secretaris

Noem een eindtijd

In het voorbeeld uitnodiging vergadering vermelden we ook de eindtijd. Mensen vinden het vaak prettig om te weten hoe lang de vergadering duurt en hoe laat ze weer thuis zijn.

Aparte agenda

In het voorbeeld uitnodiging vergadering is ervoor gekozen om de agenda apart te versturen. Dat werkt overzichtelijker tijdens de vergadering en bovendien houdt je de uitnodiging op één pagina.

Het voorbeeld uitnodiging vergadering gebruik je als leidraad bij het schrijven van je uitnodiging.

Voeg eventueel nog een powerpoint-link toe

Met de moderne technologie die iedereen op zijn laptop of smartphone heeft kan het heel interessant zijn om een downloadbare kopie van jouw powerpoint presentatie ter beschikking te stellen zodat jouw mede-vergaderaars toegang hebben tot alle informatie en goed voorbereid ter plaatse kunnen zijn. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar het komt natuurlijk wél extra professioneel over in een vergadering!